Growth Hacking

Exponentiell tillväxt Inom räckhåll

Låt oss bevisa det för dig.

Growth hacking metoder som vi använder oss av baserar sig på vetenskapligt beprövade metoder som har funnits i många år i bygger på Vinceno Parettos ekonomiska principer.

Growth Hacking strategy
Growth Hacking strategy discuss

Allt börjar med dig

Vår löfte till dig som kund är följande. Du kommer att få mer kunder än vad du i dagsläge kan klara. Din verksamhet kommer att växa exponentiell.

Det som vi förväntar oss från dig är följande. Att du tar kontakt med oss samt att du följer plan som läggs upp för din verksamhet till punkt och pricka. 

Om du efter 90 dagar inte upplever skillnad, får du pengarna tillbaka. För fullständiga villkor ta kontakt med oss. Vi berättar gärna mer om tjänsten.

lär känna oss som är Calmare MedieByrå

ledning bakom Calmare MedieByrå

Growth Hacking in practice

Vad är Growth hacking?

Calmare MedieByrå är en av få digital marknadsföringsbyråer som erbjuder growth hacking som tjänst. Några av de största företag i världen använder sig dagligen av growth hacking metoder. Om ni som många av de andra har någonsin funderat på varför Linked In eller Netflix har blivit så stora så snabbt så är svar för oss uppenbar. 
Term kommer från engelska och i fritt översättning betyder “att knäcka koden för tillväxt”

Vi på Calmare MedieByrå jobbar med alla former av digital marknadsföring. Att kunna erbjuda Growth hacking till våra kunder är något vi är väldigt stolta över. En av principer som våra metoder bygger på kallar för “Paretoprincipen”.

Peretoprincipen är ett term ur sannolikhetslära som visar att 20% av orsakerna står för 80% av verkan. Våra metoder bygger ytterligare på det för att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Kortfattat så bör man göra verksamhetsanalys för att identifiera verksamhetens alla delar, risk och konsekvensanalys för att identifiera allt som kan vara till fördel eller till nackdel om det införs eller uteslutas. Sedan lägger man fram strategier och implementerar dessa i verksamheten för exponentiell tillväxt.

 

1 %
orsakerna
1 %
Verkan

agera

Ta del av vår unika erbjudande nu.

Riskfritt. 90 dagars pengarna tillbaka garanti om vi misslyckas.