Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Design & Development

Vi bygger och utvecklar professionella webbsidor och e-handel som matchar just dina behov och reflekterar din företag på bästa sätt.

Branding

Redo att ta ditt varumärke till ny nivå? Vi gör allt för att få din verksamhets varumärke stå ut och vara lätt att känna igen.

Marketing

Redo att nå fler med dina produkter och tjänster? Låt oss skota din digitala marknadsföring. Vi sköter allt från Social media marketing till utställningar på mässor.

intresserad av våra tjänster?

Priser

Här får du lite mer information om våra tjänster och prissättning för våra tjänster. Vi försöker alltid pressa ner våra priser utan att det påverkar kvalité. 
Vi har löpande avtal och inga bindningstider för att vi vet att våra strategier fungerar och du ska inte känna dig låst till något. Vi har bara 2 olika paket. Detta för att man antigen vill testa eller så vill man satsa på digital marknadsföring.

Paket 1

3990Kr / månad ex moms
  • Detaljerad plan och strategi för sociala medier
  • Uppdateringar, inlägg och kontent
  • Enklare bildredigering
  • Kostnad för ads tillkommer
  • Löpande per månad

Paket 2

14995kr / månad ex moms
  • Detaljerad plan och budget
  • Komplett lösining inom digital marknadsföring
  • Tillgång till marknadsförings strateg och koordinator
  • Kostnad för ads tillkommer
  • inga långa avtal

Paket-1 3995kr per månaden ex moms

Ett populärt paket för småföretagare som är under uppstart eller under sitt första aktiva år!

I detta paketet får du hjälp med att utforma en sociala medier plan för dina digitala kanaler. Vi gör även uppdateringar, inlägg, all content och sköter även annonseringen åt dig*.

Vi gör en månadskalender med ett schema för alla inlägg och annonser så att du kan följa upp och meddela oss eventuella ändringar. 

I kostnaden ingår även enklare bildredigering för att skapa en enhetligt tema och flöde på Instagram och Facebook.

Behöver du hjälp med att ta bilder eller rörlig media tillkommer eventuell resekostnad samt timersättning för fotografering och/eller filmning.

*Annonskostnad tillkommer utöver månadspriset om du vill annonsera på sociala medier.

Paket-2 14995kr per månaden ex moms

Paketet för dig som vet hur viktigt marknadsföring är en inte har tid att sätta dig in i det själv och har inte kommit till punkten där du vågar eller vill anställa en marknadskoordinator eller strateg inhouse. 

Med detta paketet ingår självklart allt från SMM, SEO, SMM, E-mail marketing, mm. samt marknadskoordinator och marknadsstrateg som hjälper dig med planering av marknadsföringen för hela året, marknadskalender med alla aktiviteter som planeras inom företaget och allt annat du kan tänkas behöva.

Vill du ha hjälp med kampanjer, stora som små, så planerar vi och utför dessa i tät kontakt med dig hela tiden. Vi tar hand om hela marknadsföringsprocessen.

Detta är ett paket som skräddarsys väldigt mycket efter just dina behov och ditt företag.

*Annonskostnad tillkommer utöver månadspriset om du vill annonsera på sociala medier och google Adwords